VOGEL-NOOT szárzúzók az ÁTK pályázatban

VN-MasterCut-TK_lightboxA VOGEL-NOOT vízszintes tengelyű szárzúzói között megtalálhatók a hagyományos, hátulra szerelhető típusok mellett a frontra szerelhető kombinált típusok csakúgy, mint az oldalra kitolható rézsűzúzók.

A napokban indult ’Állattartó telepek korszerűsítése’ pályázatban a legkisebb erőgépek mögé a VN MasterCut TK típus ajánlható. Az alacsony építésű szárzúzó ideális a legelők és rétek gondozásához, valamint a szőlő és gyümölcsültetvényekben végzett munkákra. A max 60LE-s traktorok mögé ajánlott, kifejezetten könnyű vontatású mulcsozó felszerelhető hátsó kivitelben, valamint elérhető front verzióban is. Elérhető 1,0 / 1,2 / 1,8 / 2,0 méter munkaszélességben.

A 80 – 100 LE-s erőgépek mögé a VN MasterCut MU vagy TSL típusokat ajánljuk. Ezek az erősített kivitelű szárzúzók már a hagyományos szántóföldi szárzúzás folyamán is megállják a helyüket. Fokozatmentes oldalratolás és a rotorházban található ellenkések garantálják a kitűnő munkát és a széles körű alkalmazhatóságot.

Az igazi szántóföldi szárzúzó a TSA/P és a TST típusok. A TST típus elérhető akár 6 méteres kivitelben is VN MasterCut TST/V 600 Hydro néven. Ez a kivitel már kompromisszumok nélküli, nagy teljesítményű zúzást garantál akár kukorica szármaradványban is. A robosztus kivitelű hosszú kalapács, az állítható támasztó kerék vagy henger, a hidraulikus összecsukás (Hydro kivitel esetében), az állítható hátsó fedél és a kiegészítő belső kopólemez mind-mind a nagy teljesítményű munkát segíti elő.

gallery