SAME Virtus J traktorok

A SOKOLDALÚSÁG ÉS TELJESÍTMÉNY KARNYÚJTÁSNYIRA

Melyik farmer nem akarná, hogy legyen egy kedvező árú, minden helyzetben kiválóan működő járműve?
A SAME elkötelezte magát amellett, hogy a gazdálkodók ezen vágyát kielégíti az új Virtus J traktorokkal, a közepes teljesítményű traktorok olyan sorozatával, amely a Virtus sorozattal megszerzett tapasztalatokon alapul és a konfigurációk széles választékával valamint kiváló ár/érték arányával kimagaslik társai közül.
A nagy teljesítményű motor és alacsony üzemanyag fogyasztás mellett a Virtus J traktort méltathatjuk még mozgékonyságáért, könnyű kezelhetőségéért és a fülke kényelméért. Ideális traktor munkagépek használatához is, mint például a homlokrakodó.

MOTOR: TELJESÍTMÉNY ÉS KÖRNYEZET ÖSSZEEGYEZTETÉSE? LEHETSÉGES!

Az normális, hogy a traktor motoroktól nagy az elvárás. Ez az, amiért az összes Virtus J modell Deutz 4-hengeres elekrtonikusan vezérelt CommonRail motorokkal van ellátva, melyek képesek maximális teljesítményük 95%-át leadni már 1700-as percenkénti fordulatszámon. Az eredmény pedig nagy teljesítmény alacsony üzemanyag fogyasztás mellett ,még legnagyobb nyomatékon is, rakományra vagy vezetési körülményekre való tekintet nélkül. A környezetre való odafigyelés a Tier 4i-nek köszönhetően biztosított, amely a kipufogó gáz visszaforgató rendszer kombinálja egy DOC katalizátorral.