OLIMAC DRAGO GOLD napraforgó és cirok betakarító adapter

Behordóláncok

A behordóláncok speciális gumibakokkal vannak ellátva, melyek kíméletesen, rázkódásmentesen, egyenletesen terelik az anyagot a csigára, ezáltal megőrzik a termény minőségét.

Különleges vágószerkezet

Két ellentétes mozgású tárcsa darabolja el a napraforgószárat, ezáltal nagy sebességet tudunk elérni vibráció és veszteség mentesen.

Nagyméretű behordócsiga

Nagyméretű behordócsigával rendelkezik (Ø 500 mm), ami egy gyors és kíméletes terménytovábbítást biztosít. Ezen tulajdonságával kiváló eredményeket érünk el száraz, deszikált anyagban is. Az akadálymentes munkát egy racsnis kuplung biztosítja.

Csőr

A teknőformájú csőr a leeső terményt összegyűjti és ezáltal hozzájárul a veszteségmentes betakarításhoz.

Soronként két biztonsági kuplunggal ellátott hajtómű

A DRAGO GOLD az egyetlen napraforgó betakarító gép, mely soronként két biztonsági kuplunggal rendelkezik, egyik a gumibakkal ellátott lánc működését biztosítja, a másik pedig a két vágótárcsa működését teszi lehetővé.

Állítható felfogató keret

Állítható felfogató kerettel biztosítja, hogy bármely kombájntípussal könnyedén el tudjuk érni a 12 fokos munkapozíciót. Az állítható felfogató keret előnye, hogy bármely gumiátmérőhöz optimálisan illeszthető.

Külső olajfürdős meghajtás

A DRAGO GOLD külső olajfürdős meghajtással rendelkezik, amely nem igényel karbantartást. Teljes mértékben megvédi a szerkezetet a külső környezeti behatások ellen (por, egyéb szennyeződések).

Igény szerint szárzúzóval utólag is felszerelhető. A szecskázó függetlenül hidraulikusan minden vágási magassághoz állítható.

A napraforgó betakarító gép megvásárolható 6, 8, 12 és 16 soros változatban, bármely kombájntípushoz adaptálható.