Kertitox Bora 600 / 800 l ültetvény permetező

A vontatott gyümölcsös KERTITOX BORA permetező gépcsalád részegységekből történő összeszerelése végett, elérhető az ideális megoldás összeállítása. Válassza ki az igényeinek és lehetőségeinek megfelelő tartály, szivattyú, ventilátor illetve armatúrák kombinációját!

A permetlétartály 600 / 800 liter térfogattal rendelhető.
Anyaga polietilén, mely rendkívül időtálló, könnyedén tisztán tartható és maradéktalanul üríthető. A beépített keverő berendezésnek köszönhetően állandó homogén permetlevet juttathatunk ki. Opcionálisan, az 1000 liternél nagyobb térfogatú tartályok integrált vegyszerbemosóval egészíthetőek ki, mely könnyedén keveri be a por, folyékony, és granulátum vegyszereket illetve biztosítja a flakon tisztítását. A munkavégzés, és feltöltés során könnyedén leolvasható a kétoldali tartály szintjelző, vagy opcionálisan rendelhető a fülkébe elhelyezett digitális szintjelző.

A szükséges vízmennyiséget egy tlt-vel működtetett 110 – 180 litert percenkénti egyenletes szállítóteljesítménnyel rendelkező nagynyomású dugattyús membránszivattyú biztosítja.

Alapfelszereltségben, a hagyományos vezérlőegységgel a központi, szakaszoló és nyomásszabályozó szelepek kényelmesen a vezetőülésből elektronikusan működtethetők. A felszereltség, vevői igények szerint egyénileg kialakítható. Opcionálisan smart spray permetezésvezérlő automatikát használva, a kezelő kiválasztja a hektáronként kívánatos mennyiséget literben, így átfolyásmérőn keresztül automatikusan szabályozza útarányosan a kipermetezendő mennyiséget, vagyis a sebesség változástól függetlenül. A szűk fordulókban való egyszerűbb manőverezéshez opcionálisan fordulásrásegítő vonószerkezet és nagy hajlásszögű kardántengely áll rendelkezésre.