DODA istálló tisztító berendezések

Tisztító rendszer

– Öblítő tisztító rendszer

– Fejőház tisztító rendszer

– Trágyalé cirkulációs rendszer

DODA® automatizált öblítős rendszerek „Pop-Off” szelepekkel felszerelve a hígtrágya istálóból történő egyszerő eltávolítására voltak tervezve. A homogenizált ésbűztelenített folyékony trágyalé a „Pop-Off” szelepeken keresztül van átengedve a folyosón, a folyosó végéről. Pár másodperc alatt a folyosók egészen tisztává vállnak.

A trágyalé recirkuláció gazdasági és technikai előnyei a tiszta víz használatával szemben tisztán láthatóak.

DODA istálló tisztító rendszer
DODA istálló tisztító rendszer

Pap Agro Kft. DODA istálló tisztító rendszer (6) Pap Agro Kft. DODA istálló tisztító rendszer (8) Pap Agro Kft. DODA istálló tisztító rendszer (9)

Az egyszerű és effektív „Pop Off” szelepes rendszer előnyei:

Teljesen automatizált rendszer,

Nem történik víz pazarlás (DODA szeparátor által termelt trágyalé hasznosítása),

Nincs szükség további építményekre,

Egyszerű és gyors telepítés régi és új istállókban is.

 

DODA® teljesen automata fejőház tiszttó rendszert kínál. A „Madonnia” egy tisztítóberendezés automatikusan forgó fúvókával, mely a trágya gyors eltávolítását teszi lehetővé: a hígtrágya folyékony része szivattyúzva és elosztva van programozott elosztó rendszerrel.

Ez az egyszerű és hatékony rendszer nem igényel építési munkálatokat és megelőzi a víz pazarlását. A DODA® recirkulációs tisztító rendszerek az istállókból való egyszerű és gyors trágya eltávolítására vannak tervezve, teljes automatizált módszerrel. Az összes típusú talajnál használható. A trágyalé szivattyúval van szállítva a széthelyezett csövekbe és szelepekbe