Avant 220 Univerzális minirakodó

Avant 220 Univerzális minirakodó

Könnyű és kicsi ház körüli fenntartógép

Főbb paraméterek


Motorteljesítmény:          20 LE
Max. emelési mag.:    1400 mm
Haladási sebesség:     10 km/h
Tömeg:                            700 kg
Vonóerő:                           62 kp
Emelőképesség:            350 kg
Hosszúság 1910 mm
Szélesség 960 mm
Magasság 1880 mm
Géptömeg 700 kg
Standard kerékméret 21×8.00-10″
Hajtásmód hidrosztatikus
Vonóerő 620 daN
Max. haladási sebesség 10 km/h
Külső hidraulika max. térfogatáram 30 l/perc
Max. hidraulikus nyomás 185 bar
Max. emelőmagasság (csuklópont) 1400 mm
Max. Emelőképesség 350 kg
Motor gyártó és típus Kohler CV640
Üzemanyag ólommentes benzin

– Derékcsuklós vázszerkezet
– Kohler CV640 20 LE-s, kéthengeres benzinmotor
– Hidrosztatikus hajtás
– 4WD hajtás kerekenkénti fogaskerék hidromotorokkal
– Feltöltőkörös, változtatható térfogatáramú dugattyús szivattyú a hajtáshoz
– A sebesség fokozatmentesen állítható, 0-10 km/h
– Fogaskerék szivattyú a külső hidraulikához
– 30 l/perc térfogatáram, 185 bar nyomás
– ROPS borulókeret plexi tetővel
– 2 db munkalámpa előre
– 21×8.00-10 traktormintás gumikkal
– Üzemóra számláló

Alapfelszereltségű opciók és munkaeszközök:
– Biztonsági öv
– Vonóhorog
– Hidraulikaolaj-hűtő

  • Törzscsuklós univerzális rakodógép – tökéletes választás házkörüli munkákhoz, tereprendezéshez
  • Könnyen kezelhető és biztonságos üzemeltetés
  • Gazdaságos, törzscsuklós Avant minirakodó
  • Hidraulikarendszere professzionális felhasználásra tervezve
  • Biztonsági borulókeret színezett plexitetővel az alapfelszereltség része

További hasznos információk, tulajdonságok:

Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust – egy olyan gépek, ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének köszönhetően az AVANT által fejlesztett kompakt, hatékony és kedvező áru összkerék hajtású gépcsalád jelentős teljesítményt kínál a felhasználóknak mind a toló/vonóerő, mind az eszközökkel történő munkavégzés vonatkozásában.

Az új AVANT által speciálisan megcélzott vevőkör:
* Modern, aktív emberek
* Tapasztalt hobbikertészek
* Tájépítő/fenntartó szakemberek

Az új AVANT-ról büszkén kijelentjük, hogy:
* Több, mint egy QUAD motor
* Több, mint egy kistraktor
* Több, mint egy felülős fűnyírógép

QUAD helyett AVANT
AVANT
 géppel mesterien elvégezhető bármilyen feladat, amire csak egy QUAD motor képes lehet. A jelentős vonóerő és az állandó négykerék hajtás következtében az AVANT géppel komoly tömegek vontathatók. A gémszerkezet kialakításának köszönhetően a gép rakodásra, földmunkára. hóeltakarításra és bármilyen hasonló tevékenységre is kiválóan alkalmazható. Az erőteljes hidraulika rendszer széles eszközválaszték használatára nyújt lehetőséget, kiemelkedő hatékonyságot és variálhatóságot biztosítva a gépnek.
Az AVANT a kertek, udvarok, parkok, nyaralók és zöldterületek multifunkcionális fenntartó gépe, amely a téli időszakban jelentkező karbantartási feladatok ellátására is kiválóan alkalmas, legyen az hóeltakarítás, só- vagy homokszórás stb. Erőfeszítések nélkül – tartalékolja idejét a pihenésre, mellőzve a nehéz fizikai munkák.
Az AVANT kellemessé tesz a kert építésével, fenntartásával kapcsolatos munkálatokat. Ez az ideális gép a virágos- és zöldséges kiskertek, füves területek telepítéséhez és karbantartásához. Egy AVANT géppel az udvarban a kertészkedés igazi hobbit jelent.

AVANT  gép traktor helyett
derékcsuklós AVANT a csuklókormányzás miatt jóval gyorsabb és mozgékonyabb, mint egy kompakt traktor. Egy AVANT géppel minden évszakban, a legszűkebb helyeken is elvégezhető minden karbantartási/fenntartási feladat. Az összkerék hajtás, az erőteljes gémszerkezet és a komoly hidraulika rendszer rendkívül széles eszközválaszték használatára ad lehetőséget, ettől lett kiváló fenntartó gép az AVANT.
A hóeltakarítás, homok- és sószórás és az egyéb téli karbantartási feladatok könnyen és gyorsan elvégezhetők az AVANT gépekkel. Nyáron ugyanez a gép seprőként, fűnyíróként stb. alkalmazható.
Az AVANT gép felszerelhető szabályos forgófénnyel, világító és jelzőberendezésekkel, ami egyes országokban a helyi szabályozás szerinti közúti közlekedésre is alkalmassá teszi a gépet.
Az AVANT a magánházak, kisebb lakóparkok és egyéb ingatlanok univerzális fenntartó gépe minden évszakban. Nagyobb területeken az AVANT gépek használatával jelentős idő és pénz takarítható meg. Skandináviában máris sok önkormányzat rendelkezik AVANT 200-a géppel, sikeresen használva azokat a parkok, kertek fenntartási munkálataiban.

AVANT gép felülős fűnyíró és rotációs kapa helyett
A felülős fűnyíró hasznos szerkezet, de a kertépítéshez, talajmunkákhoz sokkal többre van szükség. Egy AVANT géppel és az ahhoz kapcsolt minőségi adapterekkel könnyen elvégezhető a tükörkiszedés, talajelőkészítés, kiásható a fák, bokrok, vagy akár medence telepítéséhez szükséges gödör is. Ugyanezzel a géppel hatékonyan odaszállítható, szétteríthető és szintezhető az új termőtalaj – olyan területekre is, amik más géppel megközelíthetetlenek. A könnyű és kompakt AVANT gép egyszerűen szállítható munkaterületek között akár utánfutón. akár egy furgonban, agy egy kisteherautó platóján is. Természetesen az AVANT használható fűnyíróként, vagy seprűgépként is a parkban, olyan hatékonyan, mint a legjobb célgépek.

Műszaki paraméterek:
Állandó négykerék hajtás: Az állandó négykerék hajtás kiemelkedő vonóerőt biztosít az AVANT gépnek.
Erőátvitel: Az AVANT 200 széria “simulékony” fokozatmentes hidrosztatikus erőátvitellel van ellátva. A változtatható térfogatáramú dugattyú vezérlése alacsony nyomású körrel biztosított, ami csak a jóval nagyobb gépeknél általános.
Erőteljes munkahidraulika: Az AVANT külső hidraulika rendszere feltűnően erőteljes a gép méreteihez viszonyítva.
Kezelőtér: Az AVANT kezelőterében minden működtető szerv elhelyezése optimálisan sikerült. A rendelkezésre álló lábtér még kiemelkedően magas gépkezelők számára is elegendő. A vezetőülésből kiváló a munkaeszközökre való rálátás. Az átlátszó polikarbonát tetővel szerelt borulókeret amellett, hogy kiváló védelmet biztosít, az alapfelszereltség része.

Működési jellemzők:
Egyszerűen vezethető
A haladás sebessége két pedállal vezérelt: a jobboldali pedál lenyomásával a gép előre, a baloldali pedál lenyomásával pedig hátra megy. A pedálok úgy működnek, mint egy fokozatmentes sebességváltó, minél beljebb van nyomva a pedál, annál nagyobb a haladási sebesség. A pedál felengedésével a gép azonnal megáll, és mindaddig nem mozdul míg valamelyik pedált újra le nem nyomják. Ennél egyszerűbb nem is lehetne.
Kezelőszervek
Az emelőgém kezelése egy joystick rendszerű karral van megoldva. A gém szintszabályzó rendszerének köszönhetően a kanál (vagy raklapvilla) emelése/leengedése rendkívül egyszerű. A külső hidraulika a lábtérben elhelyezett kapcsolóval működtethető.
Biztonság
Akadálymentes kilátás 360 fokban. egyszerűen használható. logikus kezelőszervek, szintszabályzó emelőrendszer és a hátsó tengelyen elhelyezett pótsúlyok garantálják a gép biztonságos működtetését. A borulókeret az átlátszó védőtetővel a kezelő biztonságát és a gép használhatóságát növelik mostoha időjárási körülmények között is.